facebook_pixel
Förköp Red Dead Redemption 2, få ytterligare två Rockstar-spel utan extra kostnad

Förköp Red Dead Redemption 2, få ytterligare två Rockstar-spel utan extra kostnad

I fredags bekräftade Rockstar äntligen att Red Dead Redemption 2 kommer till pc; den 5 november släpps spelet via nylanserade Rockstar Games Launcher, såväl som Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store och fysiska butiker. Steam-lanseringen, i sin tur, dröjer till december.

Att Rockstar vill att du ska inhandla Red Dead Redemption 2 via just Rockstar Games Launcher är därför bortom uppenbart, och för att locka oss ännu hårdare kommer man få med ytterligare två Rockstar-spel utan extra kostnad om man förköper spelet via utvecklarnas egna plattform från och med den 9 oktober.

Man kan välja mellan Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas (som inte längre ges bor gratis?) , Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition och Max Payne 3: The Complete Edition. Inte världens fräschaste titlar direkt, men om dessa inte faller dig i smaken så kanske en rad in-game-bonusar för Red Dead Redemption 2 gör det? Du kan läsa mer om dessa här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar