facebook_pixel
Football Manager 2020 har fått spikat lanseringsdatum

Football Manager 2020 har fått spikat lanseringsdatum

I slutet av augusti introducerades vi för Football Manager 2020, och utlovades lansering någon gång i november. Och nu har det exakta lanseringsdatumet preciserats; Football Manager 2020 debuterar via Steam den 19 november, och man kan just nu förköpa det med 10 procents rea.

Du kan läsa den fullständiga pressreleasen här (men den är inte särskilt intressant, då den främst försöker få oss intresserade av Google Stadia-versionen) och vi påminns även om att att förhandsköpare via Steam kommer kunna börja spela “minst två veckor före det officiella lanseringsdatumet”, då ett betatest drar igång, som kommer låta dig återuppta din singleplayerkarriär i fullversionen när den väl släpps.

Om du vill veta mer om Football Manager 2020 så kan du med fördel ögna igenom feature-listan på den officiella hemsidan, som bland annat listar en “uppdaterad mötesrumsupplevelse” (spännande!), “grafiska förbättringar”, “utökade understödsroller” och ett “förfinat spelarutvecklingssystem”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar