facebook_pixel
Final Fantasy XIV firar halloween med cirkusevent!

Final Fantasy XIV firar halloween med cirkusevent!

Final Fantasy XIV är ett av de där spelen jag respekterar på avstånd, fastän jag inte är överdrivet intresserad av att spela det på egen hand; resan från utskrattad flopp till fansens föredragna mmorpg har varit lång och mödosam, och dokumenterades mer än väl Noclip förrförra sommaren.

Nu drar det ihop sig till halloween, både i vår värld och i Final Fantasy XIV, och Square Enix har därför annonserat att Continental Cirkus kommer återvända för All Saint’s Wake.

Spelare uppmanas ta sig Gridania-skogarna mellan den 17 oktober och den 1 november för att prova cirkusens “helt nya attraktion”, som kommer låta dig låsa upp en helt ny mount (Circus Resonator), en pumpakärra (prydnadsföremål) och det handmålade reklambladet Fantastical All Saints’ Wake Advertisement. Föremål från tidigare All Saints’ Wake-event kommer också kunna inhandlas, utifall du missat dem tidigare.

Nästa Final Fantasy XIV-uppdatering, version 5.1, kommer rullas ut mot slutet av oktober, och ny information kommer avslöjas via Twitch den 18 oktober. Om du inte har spelat Final Fantasy XIV tidigare, men är sugen på att prova, så kan du ladda ner trial-versionen här, som låter dig levla till nivå 35 med upp till åtta olika karaktärer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar