facebook_pixel
Fanutvecklade The 7th Guest-uppföljaren har fått datum och trailer!

Fanutvecklade The 7th Guest-uppföljaren har fått datum och trailer!

Redan våren 2018 introducerades vi för The 13th Doll: A Fan Game of The 7th Guest, en sort spirituell uppföljare till, just det, The 7th Guest. Och nu har det visat sig att lanseringen närmar sig med stormsteg, då Attic Door Productions kärleksbarn debuterar via Steam den 31 oktober!

De glädjande nyheterna åtföljs av en lanseringstrailer som du kan kolla in här nedan, där vi presenteras för ostiga fmv-sekvenser, ostigt skådespeleri och lite lagom 90-tals-doftande förrenderade bakgrunder tillsammans med med rudimentära 3d-modeller och knepiga pussel.

Med andra ord verkar The 13th Doll absolut inte försöka uppdatera The 7th Guest-formeln för samtiden, utan satsar istället fullt ut på nostalgi i ett försök att blidka de största fansen av den ursprungliga 90-tals-klassikern.

Här är lanseringstrailern för The 13th Doll: A Fan Game of The 7th Guest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar