facebook_pixel
Dying Light får Left 4 Dead 2-crossover

Dying Light får Left 4 Dead 2-crossover

Vi närmar oss slutet av oktober, så de flesta spel värda namnen har redan fått sina respektive halloween-event, då de oftast pågår i några veckor. Så icke Dying Light, men ännu är det inte för sent tydligen, eftersom det officiella Twitter-kontot under gårdagen teasade något väldigt intressant.

“Överlevare! Är ni redo för lite seriöst zombiemördande? Left 4 Dead 2-stil på ingång!” basunerar tweeten här nedan ut, tillsammans med en bild, där logotyperna för Dying Light och Left 4 Dead 2 placeras sida vid sida, med ett X i mitten. Exakt vad det här innebär är givetvis lite svårt att veta, men nytt spelläge med nya kartor är en säker gissning, tillsammans med justerade spelregler som måhända påminner om Left 4 Dead 2?

Här är Dying Light-kontots tweet om den kommande crossovern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar