facebook_pixel
Doom Eternal har försenats till den 20 mars 2020

Doom Eternal har försenats till den 20 mars 2020

Id Softwares fps Doom Eternal var planerat för lansering den 22 november, men har nu råkat ut för en rejäl försening; via Twitter har man nämligen meddelat att det nya, planerade releasedatumet är den 20 mars 2020, detta eftersom man vill leverera “den bästa möjliga upplevelsen”.

Därtill kommer Invasion Mode, som låter spelare invandra en annan spelares kampanj i form av en spelbar demon, släppas som en gratis uppdatering “kort efter lanseringen”.

Men allt är ändå inte jämmer och elände i Doom-sfären, då Id Software även har passat på att äntligen bekräfta att det hett ryktade Doom 64 kommer till pc, och om man förhandsbokar Doom Eternal så följer spelet med utan extra kostnad när det släpps sida vid sida med syskontiteln den 20 mars 2020.

Här är Id Softwares tweet om förseningen av Doom Eternal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar