facebook_pixel
Darksiders Genesis släpps den 5 december, kolla in nya trailern!

Darksiders Genesis släpps den 5 december, kolla in nya trailern!

THQ Nordic har plockat på sig otaliga varumärken de senaste åren, men de flesta har inte gett särskilt stor utdelning ännu. Så icke i fallet Darksiders; förra hösten anlände det kompetenta Darksiders 3 (recension) och inom kort väntar co-op-spin-offen Darksiders Genesis!

Darksiders Genesis avtäcktes så sent som i somras, men är alltså redan inne på slutspurten; den nya trailern här nedan meddelar stolt att lanseringen inträffar den 5 december via Steam (15 procents rea fram tills dess) och ger oss bilden av att den nya spelbara apokalypsryttaren Strife har glott en hel del på Guardians of the Galaxy, då han har både mopsig attityd och försmak för gammal rockmusik (om han valde Creedence-låten i den här trailern, då). War, Strifes co-op-partner, verkar dock lika sammanbiten som alltid.

Här är den nya trailern för Darksiders Genesis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar