facebook_pixel
Crusader Kings 2 har gått free to play på Steam

Crusader Kings 2 har gått free to play på Steam

Paradox Interactives grand strategy-titel Crusader Kings 2 har skänkt bort gratis tidigare, men den här gången verkar erbjudandet vara permanent; spelet har nämligen fått “gratis att spela”-etiketten på Steam, och i den här annonseringen nämns inget slutdatum, bara att “CK2 är free to play för PDXCON”.

“PDXCON?” kanske du frågar dig nu. Just det, årets upplaga av det årliga konventet går av stapeln i Berlin i helgen, och vi kommer bland annat presenteras för ett helt nytt grand strategy-spel (som inte är Victoria 3), och därtill kommer få reda på mer om Surviving the Aftermath och Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (som nyligen försenades). PDXCON till ära pågår också en enorm Paradox-rea på Steam just nu, där man bland annat kan inhandla den här grand strategy-samlingen för 56 euro och 48 cent (inklusive det fortfarande rätt färska Imperator: Rome, som vi recenssionshyllade i våras), vilket motsvarar 65 procents rea.

Här är en gammal trailer för Crusader Kings 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar