facebook_pixel
Crusader Kings 2-dlc:t The Old Gods är också gratis!

Crusader Kings 2-dlc:t The Old Gods är också gratis!

I fredags skrev vi om att Paradox Interactives grand strategy-klassiker Crusader Kings 2 har blivit helt gratis att spela via Steam, till synes för gott. Men som med alla Paradox-titlar så mår de bäst efter ett antal rejäla expansioner, så då är det ju kul att även en av dem ges bort gratis just nu!

Allt du behöver göra för att få en Steam-nyckel för Crusader Kings 2: The Old Gods (som tydligen är en av de allra bästa expansionerna?) är nämligen att prenumerera på det officiella nyhetsbrevet.

The Old Gods släpptes våren 2013, lite över ett år efter basspelet, behandlade paganism och lade till vikingarna som spelbar fraktion. Det flyttade också tillbaka startåret till 867, vilket gjorde att man kunde spela som Alfred den store (grundaren av kungariket England) eller en västafrikansk stam.

Här är en gammal trailer för Crusader Kings 2: The Old Gods, som är ganska extrem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar