facebook_pixel
Crackdown 2-studion jobbar på nya multiplayerspel tillsammans med Rockstar

Crackdown 2-studion jobbar på nya multiplayerspel tillsammans med Rockstar

Ruffian Games grundades i Dundee, Skottland, december 2008, och redan 2010 släppte man sitt första spel, Xbox 360-exklusiva Crackdown 2. Sedan dess har man dock främst agerat support-studio för olika Kinect-spel och Halo: The Master Chief Collection, men nu verkar det hända saker!

Ruffian Games söker nämligen mängder av ny personal just nu, och via Scottish Game Network (spelbranschens organ i Skottland) kommer studion samarbeta med Rockstar under utvecklingen av “nya titlar”. Fokus ligger dessutom på multiplayer, i alla fall av platsannonserna att döma, och Scottish Games Network verkar vara helt korrekta i sina antaganden då man har retweetats av Ruffian Games.

På den egna hemsidan skriver Ruffian Games dessutom att några av de anställda har både Grand Theft Auto och Manhunt på sina cv:n, vilket betyder att man är bekanta med Rockstar sedan tidigare, åtminstone lite grann.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar