facebook_pixel
Codemasters-racern Grid släpps nästa fredag, kolla in lanseringstrailern!

Codemasters-racern Grid släpps nästa fredag, kolla in lanseringstrailern!

I skrivande stund håller undertecknad på att recensionsspela Grid, Codemasters nya racingspel, för fulla muggar i syfte att leverera en maffig recension i början av nästa vecka. Spelet lanseras officiellt inkommande fredag, men har redan nu fått en releasetrailer, som du kan kolla in här nedan.

Eftersom Grid är ett storbolagsspel anno 2019 kan givetvis vanliga kunder också spela spelet innan det släpps, så till vida man är beredd att betala för sig; ett förköp av Ultimate-utgåvan (75 euro istället för standardutgåvans 55 euro på Steam) ger dig nämligen tillgång till spelet redan på tisdag, tillsammans med en del småbonusar och inträde till säsong 1-3 (som bara verkar ge tillgång till extra bilar och event, inte helt nya banor).

Grid släpps den 11 oktober. Här är lanseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar