facebook_pixel
Chocken! Epic Games har spolat ner hela Fortnite

Chocken! Epic Games har spolat ner hela Fortnite

Jag har sagt det förr och säger det igen; utvecklingstempot för Fortnite är ruskigt imponerande (även om det har gått ut över de anställdas välbefinnande) men frågan är om inte battle royale-skjutaren nu står inför dess mest dramatiska utveckling hittills. Apokalyptiskt är det i alla fall!

Säsong 10 avslutade nämligen med en smäll, bokstavligt talat (eller så inleddes säsong 11 med en smäll?) då ett svart hål uppenbarade sig på battle royale-kartan, och sög in precis allt tills skärmen bara blev svart för spelarna, med ett mystiskt objekt i mitten. Du kan se youtubaren Kenworth bevittna det hela i en arkiverad livestream här nedan (från 25 minuter och framåt), och just nu kan man faktiskt inte spela Fortnite, bortsett från ett Space Invaders-doftande minispel som man kan få igång genom att mata in Konami-koden (upp, upp, ner, ner, vänster, höger,vänster, höger, B, A). Använd piltangenterna om du inte spelar med handkontroll.

Mystiskt värre, och till på köpet drog en livestream igång på Fortnites sociala medier, direkt efter ovan nämnda händelse. Vi ser endast det mystiska klotet i mitten och lite illavarslande blått ljus, så det är bara att vänta och se. En helt ny karta känns dock väldigt trolig, åtminstone i mitt huvud, då en återgång till den gamla skulle kännas lite fattigt efter all den här hajpen. Hur som helst lär det inte dröja särskilt länge tills något händer.

Här är den pågående Fortnite-livestreamen och Kenworths video.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar