facebook_pixel
Call of Duty: Modern Warfare visar upp co-op-läget i ny trailer

Call of Duty: Modern Warfare visar upp co-op-läget i ny trailer

Kan man verkligen fortsätta släppa nya trailers för spel när man väl har släppt ifrån sig lanseringstrailern? Självklart kan man det, i alla fall enligt Activision och Infinity Ward, som nu har följt upp måndagens lanseringstrailer för Call of Duty: Modern Warfare med en titt på co-op-läget Special Ops.

Personligen anser jag fortfarande att Call of Duty: Modern Warfare 2 är det bästa Call of Duty-spelet, just tack vare spelets Special Ops-uppdrag, som jag hade mycket roligt med när jag och en kompis spelade dem i split-screen på Xbox 360 när det begav sig för tio år sedan (herregud).

Call of Duty: Modern Warfare (rebooten, inte originalet!) är således fortsättningsvis det mest intressanta Call of Duty-spelet på evigheter för min del, en åsikt som den nya trailern nedan bara underbygger, med co-op:ande på “massiv skala” för upp till fyra samtidiga spelare.

Det bör dock påpekas att det separata Special Ops Survival-läget fortsättningsvis kommer vara exklusivt för Playstation 4 i ett år, vilket innebär att vi pc-spelare kommer kunna spela det först nästa höst. Tack, Activision.

Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober. Här är den nya Special Ops-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar