facebook_pixel
Bekräftat: Death Stranding kommer till pc under 2020

Bekräftat: Death Stranding kommer till pc under 2020

Vi har skrivit om Metal Gear-pappan Hideo Kojimas egensinniga “strand game” Death Stranding otaliga gånger tidigare på dessa sidor, dock alltid med förbehållet att en pc-version aldrig har annonserats på allvar, även om den alltid har antytts bakom kulisserna. Fram tills nu, det vill säga!

Via Twitter har nämligen Kojima Productions basunerat ut att Death Stranding släpps till Playstation 4 nu i höst, den 8 november, precis som utlovat. Men man har även lugnat oss pc-spelare genom att utlova en datorversion “tidigt sommaren 2020”, vilket rimligtvis borde betyda någon gång i juni.

Mycket mer finns inte att säga för tillfället, inklusive huruvida spelet debuterar via Steam eller Epic Games Store (jag skulle dock kunna satsa ett finger på det sistnämnda). Men personligen känner jag mig rätt lättad nu, då jag återingen kan börja skriva om det här spelet utan förbehåll, då det äntligen har fått en officiell pc-stämpel.

Här är Kojima Productions tweet om Death Strandings pc-fönster.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar