facebook_pixel
Battlefield V får tre gratishelger med olika spellägen

Battlefield V får tre gratishelger med olika spellägen

Varför göra saker enkla när man kan göra dem onödigt förvirrande? Så tänker tydligen Electronic Arts och Dice, för som en del av det nya eventet Battlefest kommer man inte bara bjuda på en, utan tre gratishelger för onlineskjutaren Battlefield V, med olika spellägen och kartor varje gång.

Först ut, mellan den 10 oktober (imorgon!) och den 13 oktober väntar det objektivbaserade spelläget Rush på kartorna Operation Underground, Rotterdam, Narvik, Mercury och “andra kartor” (vad nu det betyder). Sedan, mellan den 17 och 20 oktober, erbjuds vi det mest klassiska Battlefield-läget Conquest, på kartorna Operation Underground, Rotterdam, Devastation, Marita och Arras.

Slutligen, mellan den 24 och 27 oktober, avrundas festligheterna med Grand Operations (som blandar spellägena i en sammanhängande minikampanj) på kartorna Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam och Panzerstorm. Du kan ladda ner trialversionen av Battlefield V via Origin redan nu för att vara helt förberedd inför morgondagen, och alla framsteg du gör i spelets progression kommer hänga med om du senare inhandlar fullversionen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar