facebook_pixel
Arise: A Simple Story har utannonserats, släpps redan den 3 december

Arise: A Simple Story har utannonserats, släpps redan den 3 december

Bara för att spelhösten är i full gång så innebär det inte att helt nya spel inte kan både utannonseras och släppas ännu i år. Som i det här fallet: Piccolo och Techland har passat på att presentera Arise: A Simple Story, ett finstämt plattformsäventyr som släpps redan den 3 december via Epic Games Store.

Nedan kan du se den allra första trailern för spelet, som bjuder på nästintill tårdrypande vackra landskap och ett försiktigt men påtagligt soundtrack. Arise: A Simple Story beskrivs som “ett äventyr genom minnenas föränderliga landskap, fyllda med känslor av kärlek och saknad”. Därtill kan man spela i co-op, för att resa tillsammans och uppleva “den känslosamma berättelsen till dess yttersta”. Låter onekligen ganska Journey!

Här är annonseringstrailern för Arise: A Simple Story.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar