facebook_pixel
Apex Legends halloween-event bjuder på nattliga strider i nytt spelläge

Apex Legends halloween-event bjuder på nattliga strider i nytt spelläge

Tidigare idag skrev vi om det nya halloween-eventet för Blizzards hjälteskjutare Overwatch, och Apex Legends vill givetvis inte vara sämre; Respawn Entertainments battle royale-rykare inledde nämligen sitt helt egna halloween-event Fight or Fright igår kväll, och du kan kolla in trailern här nedan!

Du kan även läsa mer om Fight or Fright på den officiella hemsidan, där vi får reda på att festligheterna varar till den 5 november, och att vi fram tills dess kan spela det nya spelläget Shadowfall, som bjuder på en nattlig version av Kings Canyon-kartan där eliminerade spelare förvandlas till ilsnabba, odöda skuggvarelser.

Därtill kan man skjuta till sig två legendary-skins för vapen genom att slutföra utmaningar, och så finns det också 24 andra tidsexklusiva kosmetiska föremål, som man kan låsa upp genom antingen direktköp (med Apex Coins), direktupplåsning (med Crafting Metals) eller lootlådor.

Här är trailern för Apex Legends Fight or Fright-event.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar