facebook_pixel
Abandon Ship har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

Abandon Ship har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

Sedan februari 2018 har vi följt Abandon Ships färd genom det böljande hav som är Steams early access-program. Men nu, igår kväll, så blev spelet äntligen “klart”, ett faktum som firas med den sprillans nya trailern här nedan, och en tioprocentig rea via Steam som sträcker sig fram till den 29 oktober!

Glädjande nog verkar också utvecklingen för Fireblade Softwares titel ha gått åt rätt håll, då det samlade användaromdömet på Steam skrivs till “blandat”, men under den senaste tiden faktiskt har höjts till “väldigt positivt”. Som vi tidigare konstaterat rör det sig om ett isometriskt piratspel med taktiska strider, där du kan fortsätta spela även om du förlorat ditt skepp, så länge som kaptenen överlever för att slåss en annan dag. Du kan läsa Fireblade Softwares officiella pressrelease om early access-utträdet på deras egna hemsida.

Här är lanseringstrailern för Abandon Ship.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar