facebook_pixel
Veckans gratisspel på Epic Games Store är hela sex olika Batman-spel!

Veckans gratisspel på Epic Games Store är hela sex olika Batman-spel!

Jag vill gärna skryta, så jag påpekar gärna att mina spekulationer kring veckans gratisspel på Epic Games Store visade sig vara korrekta. Jag pekade ut både Batmans Arkham– och Lego-spel i teaserbilden, men kunde ändå inte drömma om fler än ett gratisspel från respektive serie.

Nu har det dock visat sig att veckans gratisspel på Epic Games Store inte bara är ett eller två till antalet, utan hela sex stycken då Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City och Batman: Arkham Knight skänks bort helt gratis (GOTY-utgåvor i de två förstnämnda fallen), tillsammans med Lego Batman: The Video Game, Lego Batman 2: DC Super Heroes och Lego Batman 3: Beyond Gotham. Ganska mycket Batman!

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel presenterats, och den mystiska verklighetssimulatorn Everything samt förstapersonsskjutaren Metro: 2033 Redux ersätter Batman-sviten nästa veckas torsdag, den 26 september. Frågan är bara om du ens hinner installera och provspela alla Batman-spel innan dess?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar