facebook_pixel
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 introducerar fraktionen The Baron

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 introducerar fraktionen The Baron

De senaste veckorna har vi roat oss med att läsa om de fem olika fraktionerna i Hardsuit Labs kommande rollspelsepos Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Hittills har vi presenterats för två av dem (The Pioneers och The Camarilla) och nu är det dags för fraktion nummer tre!

Den här gången rör det sig om The Baron, en lite extra kriminell organisation som styrs av, tja, baronen, en mystik man (eller kvinna?) som har Seattles undre värld i ett järngrepp. De dagliga förehavandena styrs emellertid av baronens löjtnanter, så väldigt få har träffat honom/henne i verkligheten. Underhuggarna består i sin tur av patrask från samhällets alla hörn, inklusive människor, ghouls, Thinbloods (som vi skrivit om tidigare) och rena rama vampyrer. Du kan läsa mer om The Baron på den officiella hemsidan för ytterligare information.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 släpps tidigt nästa år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar