facebook_pixel
Undertale-skaparen Toby Fox uppdaterar oss om läget för Deltarune

Undertale-skaparen Toby Fox uppdaterar oss om läget för Deltarune

Förra hösten släppte Undertale-skaparen Toby Fox sitt Deltarune, ett smakprov på vad som förmodligen kommer bli en fullfjädrad Undertale-uppföljare så småningom. Därefter har det dock varit tyst kring projektet, fram tills i förrgår det vill säga, då Toby Fox gav oss en lägesuppdatering via Twitter.

Den 15 september fyllde Undertale nämligen fyra år, vilket Toby Fox tog som en möjlighet att prata lite mer om Deltarune. Han säger att “designen av spelet och de specifika sakerna som kommer hända i det går riktigt bra”, och att han har “stort förtroende för spelet som det för närvarande är skrivet i mina anteckningar”.

Han påpekar också att även om han först och främst vill skapa ett suveränt spel, så är han även mån om att “få ut det till folk så kvickt som möjligt”. Ingen antydan till lanseringsdatum, men alltid nåt!

Toby Fox har även delat med sig av tre låtar från Deltarunes soundtrack, som du kan kolla in här nedan tillsammans med tweetarna om spelets nuvarande status. Gör ju knappast väntan lättare, direkt!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar