facebook_pixel
Train Simulator 2020 har utannonserats, kolla in den orimligt episka trailern

Train Simulator 2020 har utannonserats, kolla in den orimligt episka trailern

Dovetail Games Train Simulator-serie (ursprungligen kallad för Railworks, och en uppföljare till Rail Simulator) har funnits i över tio år vid det här laget, men ännu har fansen uppenbarligen inte tröttnat, då man nu har avslöjat att Train Simulator 2020 lanseras via Steam den 19 september.

Den orimligt episka utannonseringstrailern hittar du här nedan, och enligt Dovetail Games själva kommer spelet “introducera en rad nya features för att nå nya höjder av visuell realism”.

Således kommer det nu finnas alternativ för bland annat omgivningsljus, solljusstyrka samt filter- och field of view-kontroller, för att alla spelare “ska kunna bestämma över hur spelet ser ut”. Du kan läsa mer om Train Simulator 2020, inklusive de tillgängliga rutterna, på den officiella hemsidan.

Här är utannonseringstrailern för Train Simulator 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar