facebook_pixel
The Sims 4: Realm of Magic visar upp trollformler i ny gameplaytrailer

The Sims 4: Realm of Magic visar upp trollformler i ny gameplaytrailer

Det händer en hel del i The Sims 4-fabriken hos Maxis just nu: förra veckan gladdes vi åt att livssimulatorn äntligen hade fått väldigt mer flexibla trappor, och innan dess bekantade vi oss med det nya tillägget Realm of Magic. Det släpps nu på tisdag, och nedan kan du således se en gameplaytrailer!

Realm of Magic tar, precis som titeln antyder, väldigt mycket inspiration av Harry Potter, och därför kan simmarna numera syssla med allsköns fuffens i form av nya trollformler. I trailern nedan får vi bekanta oss med flera av dem, såsom Transportalate (som teleporterar dig), Zipzap (som ger andra simmar livsfarliga elstötar) och Morphitate (som kan förvandla simmar till trädgårdstomtar). Något som kallas för Spellcaster Perks skymtar också förbi, tillsammans med trollkarlsdueller medelst trollstavar och klonande för egen vinning.

Här är den nya trailern för The Sims 4: Realm of Magic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar