facebook_pixel
The Game Awards ordnas i år igen, fokuserar på “skapelseprocessen”

The Game Awards ordnas i år igen, fokuserar på “skapelseprocessen”

The Game Awards har blivit något av institution inom spelbranschen; i fjol avslöjades Obsidians rollspel The Outer Worlds, och året innan fick vi Josef Fares klassiska “fuck the Oscars”-utspel, så diverse snackisar är näst intill garanterade när det kommer till det här storslagna pr-jippot.

Nu har The Game Awards-pappan och programledaren Geoff Keighley tagit till Twitter för att bekräfta att The Game Awards blir av i år igen (för femte året i rad), även om datumet, torsdagen den 12 december, är något senare än normalt (fjolårets upplaga ordnades den 7 december).

Årets tema är enligt Keighley “skapelseprocessen”, och de senaste åtta månaderna har han “i all tysthet rest världen runt för att tala med skaparna som inspirerar mig”.

Mer information väntar under de kommande veckorna. Här är Geoff Keigleys tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar