facebook_pixel
The End is Nigh och Abzü skänks bort via Epic Games Store, följs av Conarium nästa vecka

The End is Nigh och Abzü skänks bort via Epic Games Store, följs av Conarium nästa vecka

Det är torsdag kväll, och veckans gratisspel har gått live hos Epic Games Store; den här gången rör det sig om The End is Nigh och Abzü, en duo som kompletterar varandra utmärkt då det förstnämnda är ett stressigt plattformsspel, medan det andra fokuserar på avslappnande utforskande.

I traditionsenlig stil har även nästa veckas gratisspel också avslöjats, som ersätter The End is Nigh och Abzü nästa torsdag. Och det är Conarium, ett H. P. Lovecraft-inspirerat skräckspel av Zoetrope Interactive, som åtminstone jag inte hört talas om tidigare. Det släpptes ursprungligen sommaren 2017 och verkar absolut vara värt att kolla in då användaromdömet på Steam (jo, jag länkade till nyss till Steam i en nyhet om Epic Games Store, stäm mig!) skrivs till “mestadels positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett.

Här är de gamla lanseringstrailrarna för The End is Nigh och Abzü.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar