facebook_pixel
The Binding of Isaac-prequeln The Legend of Bum-bo har fått lanseringsdatum och ny trailer!

The Binding of Isaac-prequeln The Legend of Bum-bo har fått lanseringsdatum och ny trailer!

Så sent som i våras presenterades vi för The Legend of Bum-bo, ett nytt slumpgenererat turordningsbaserat pusselrollspel (säg det tre gånger kvickt!) av The Binding of Isaac-skaparen Edmund McMillen, med draghjälp av James Interactive. Och nu har spelet redan fått ett lanseringsdatum!

The Legend of Bum-bo kommer lanseras den 12 november, och utifall det skulle råda något tvivel om saken så beskrivs spelet rakt ut som en prequel till The Binding of IsaacSteam. Det glädjande budet till ära har The Legend of Bum-bo också fått en helt ny trailer som du kan kolla in här nedan, som med all önskvärd tydlighet demonstrerar spelets kartong-baserade stil, vilket ju passar ett spel om en uteliggare rätt utmärkt.

Här är den nya trailern för The Legend of Bum-bo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar