facebook_pixel
Spyro Reignited Trilogy har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern!

Spyro Reignited Trilogy har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern!

Förra hösten släpptes Spyro Reignited Trilogy till konsoler, men det har hela tiden varit uppenbart att samlingen även skulle nå vår plattform vid någon tidpunkt, inte minst eftersom pc:n dök upp i en drop-down-lista på den officiella hemsidan redan förra sommaren. Och nu har dagen äntligen kommit!

Spyro Reignited Trilogy lanserades nämligen via Steam igår kväll, och hittills är omdömet “väldigt positivt” baserat på över 350 användarrecensioner, så det verkar inte inte finnas några uppenbara tekniska grodor att tala om.

Detta torde inte komma som en överraskning då även Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (också det av Activision) fick en väldigt bra pc-version sommaren 2018 (recension), och liksom Crash-samlingen handlar det även i det här fallet om tre klassiska plattformsäventyr, kraftigt uppdaterade för gamla fans och en ny generation av spelare som inte var med när de ursprungliga spelen lanserades på Playstation mellan 1998 och 2000.

Här är lanseringstrailern för Spyro Reignited Trilogy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar