facebook_pixel
Som Ovecooked fast med rälsläggare – Unrailed är ute nu!

Som Ovecooked fast med rälsläggare – Unrailed är ute nu!

Ovecooked i all ära, men är det inte lite fånigt det här med att hålla på med mat? “Tänk om man skulle lägga tågrälsar istället” tänkte Indoor Astronaut och Daedalic Entertainment, och vips var Unrailed fött ur blotta intet, ett partyspel som lanserades i early access via Steam så sent som igår!

Nedan kan du även se en trailer för Unrailed, där vi får reda på att spelet – till skillnad från det första Overcooked – har online multiplayer redan från början, där du tillåts samarbeta eller tävla beroende på ditt humör (spelet har också givetvis lokal multiplayer). Indoor Astronaut siktar på att early access-perioden kommer vara mellan 3 till 6 månader, och utöver en mer polerad upplevelse kommer den fullständiga versionen bjuda på “ytterligare biomer, nya och ännu knäppare vagnar och möjligtvis fler spellägen”. En prishöjning kan även bli aktuell.

Här är den nya trailern för Unrailed.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar