facebook_pixel
Skriv upplyftande meddelanden åt främlingar i innerliga Kind Words

Skriv upplyftande meddelanden åt främlingar i innerliga Kind Words

Vi har alla dåliga dagar ibland, då vi bara behöver ventilera och känna att någon lyssnar på vad vi har att säga. Andra personer finns dock inte alltid nära till hands, eller så är det skrämmande att prata med dem om alltför personliga saker, vilket gör att vi ibland väljer att bara lida i det tysta.

Popcannibal ville dock finna ett alternativ, och skapade därför Kind Words (lo fi chill beats to write to), ett socialt experiment som lanserades via Steam i fredags, till tonerna av ett “väldigt positivt” mottagande.

I Kind Words skriver du helt enkelt fina meddelanden åt främlingar (som är riktiga personer som också spelar det här spelet), eller så delar du med dig av dina egna problem (även om du uppmanas att inte gå in på alltför personliga detaljer, som var du bor) i hopp om att få uppmuntran eller råd.

Det bör dock påpekas att eftersom detta är internet så har en del mindre rumsrent material redan letat sig in i spelet (även om man kan anmäla allt som uppfattas vara olämpligt), men förhoppningsvis stabiliseras läget efter lanseringsperioden, så att spelet kan återgå till att bli det uteslutande positiva sociala verktyg som det vill vara.

Här är en trailer för Kind Words (lo fi chill beats to write to).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar