facebook_pixel
Sea of Thieves får husdjur och mikrotransaktioner imorgon

Sea of Thieves får husdjur och mikrotransaktioner imorgon

För lite mindre än en månad sedan gladdes vi åt att vi äntligen kommer få husdjur i Sea of Thieves, och nu, imorgon, är dagen äntligen här; Rare kommer nämligen rulla ut den nya uppdateringen Smuggler’s Fortune på onsdag, och med den introduceras både husdjur och mikrotransaktioner.

Du kan läsa mer om Smuggler’s Fortune på den officiella hemsidan, eller så kan du kolla in två separata videor om husdjuren och den nya kosmetika-butiken Pirate Emporium här nedan, eller den arkiverade versionen av gårdagens livestream om Smuggler’s Fortune som helhet.

En hel del att bita i, med andra ord, men de viktigaste detaljerna är att både apor och papegojor (två olika raser för vardera art) kommer kunna inhandlas med den nya valutan Anicent Cons från och med imorgon, och Ancient Coins kan både hittas i spelvärlden (via speciella, ovanliga skelett) eller inkasseras i utbyte mot riktiga pengar.

Enligt våra internationella kollegor går Capuchin- och Macaw-paketen loss för 649 Anicent Coins, medan ett nytt emote-paket  (slängkyssar!) kostar 999 Ancient Coins. 500 Ancient Coins kan inhandlas för 5 dollar och 49 cent och 1000 Ancient Coins för 10 dollar, vilket ger oss en fingervisning om vad det hela kommer kosta.

Här är de tre ovan nämnda videorna om den nya Sea of Thieves-uppdateringen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar