facebook_pixel
Roadtripöverlevaren Overland släpps den 19 september, kolla in trailern!

Roadtripöverlevaren Overland släpps den 19 september, kolla in trailern!

Vad får man om man kombinerar Jalopy med Into the Breach? Möjligtvis får man Overland, Finjis nya turordningsbaserade överlevnadsspel, som kommer lanseras via både Steam, GOG och Itch den 19 september. Kolla in den ödesmättade trailern här nedan, som levererar det glädjande budet!

I Overland ger man sig ut på roadtrip genom postapokalypsens USA, och som sig bör stöter man på mängder av problem längs vägen – bilen måste tankas, aggressiva varelser måste undvikas (genom att du rör dig så tyst som möjligt), och om du vill kan du även plocka upp överlevare för att få ett par extra händer att rota igenom skrot med, eller varför inte utrusta den där övergivna hunden med en kniv i Metal Gear Solid 5-stil?

Här är lanseringstrailern för Overland.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar