facebook_pixel
Rebel Cops är en turordningsbaserad spin-off till This Is the Police, kolla in trailern!

Rebel Cops är en turordningsbaserad spin-off till This Is the Police, kolla in trailern!

This Is the Police och This is the Police 2 rosade inte marknaden när de släpptes under 2016 respektive 2018. Erik Bergérus beskrev det första spelet som “en klumpig prototyp”(recension), medan Jocke Kilman var lite mer positivt inställd till uppföljaren, då den var “ganska engagerande” (recension).

Skam den som ger sig, dock, för nu har Weappy Studio och THQ Nordic utannonserat This Is the Police-spin-offen Rebel Cops, som helt och hållet kommer fokusera på och expandera de turordningsbaserade striderna från det andra spelet. I Rebel Cops kontrollerar man, som titeln antyder, ett gäng före detta poliskonstaplar som vill återta sin stad från den nya gangsterkungen Victor Zuev, som redan har den ordinarie polisstyrkan i ett järngrepp.

Rebel Cops släpps den 17 september via Steam. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar