facebook_pixel
Project Resistance visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

Project Resistance visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

I tisdags kollade vi in den allra första filmiska trailern för Project Resistance, Capcoms nya Resident Evil-baserade och Left 4 Dead-doftande co-op-skjutare. Och nu har spelet begått gameplay-premiär under Tokyo Game Show, och således kan du kolla in ytterligare en ny trailer här nedan.

I Project Resistance tar man rollen som en av fyra ungdomar, som måste samarbeta för att överleva en Saw-doftande dödslabyrint. De har alla sina respektive expertisområden; Valerie kan hela sina kamrater, January kan hacka kameror, Samuel delar ut mängder av skada medan Tyrone är duktig på att absorbera densamma.

Anrättningen kompletteras sedan av Mastermind, en femte spelare som kan placera ut fällor, låsa dörrar, stänga av lamporna, attackera med stationära maskingevär och spawna monster. De sistnämnda kan dessutom styras direkt, och inkluderar vanliga zombier såväl som den fruktade Mr. X, supermutanten med hatten och läderrocken.

Via den officiella hemsidan kan du anmäla ditt intresse för det kommande stängda betatestet av Project Resistance (dock enbart för konsolversionerna), som äger rum mellan den 4 och 7 oktober.

Här är den nya gameplay-trailern för Project Resistance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar