facebook_pixel
Project Resistance är en “lagbaserad survival horror-upplevelse”, kolla in första teasern

Project Resistance är en “lagbaserad survival horror-upplevelse”, kolla in första teasern

Förrförra veckan började Capcom teasa något som kallas för Project Resistance (med logons “RE” målat i rött) innan de första skärmdumparna läckte kort därpå, och vittnade om en co-op-skjutare i Left 4 Dead-stil, fast i Resident Evil-seriens universum. Och nu har vi fått den första officiella teasern!

Alla antaganden om spelet vi hade på förhand stämmer tills vidare, då teasern för Project Resistance (som spelet fortfarande kallas) visar upp fyra ungdomar som går igenom ett väldigt Resident Evil-doftande laboratorium, innan de plötsligt anfalls av både zombier och de klassiska Resident Evil-monstren lickers.

Teasern avslutas sedan med att ingen mindre än Mr. X (Resident Evil 2-remakens största hot) gör debut, och tydligen radiostyrs han av en mystisk man som betraktar händelserna på säkert avstånd via ett kontrollrum. Antyder detta kanske att ett asymmetriskt mutiplayer-upplägg vara på agendan? Svaret får vi sannolikt inom kort, då den officiella gameplay-premiären väntar under Tokyo Game Show den 12 september.

Här är den första teasern för Project Resistance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar