facebook_pixel
Oxenfree-utvecklarnas suparäventyr Afterparty har fått lanseringsdatum

Oxenfree-utvecklarnas suparäventyr Afterparty har fått lanseringsdatum

I slutet av 2017 avslöjade Oxenfree-utvecklarna Night School Studio sitt Afterparty, ett nytt äventyrsspel där spelaren ombeds supa Satan under bordet, för att ge huvudrollerna Milo och Lola en chans att fly från helvetet. Unikt värre, och nu har spelet äntligen fått ett spikat lanseringsdatum!

Hos Epic Games Store (där spelet till en början släpps exklusivt) kan vi nämligen numera läsa att Afterparty släpps tisdagen den 29 oktober, och man kan också förköpa det för 16 euro om man känner sig säker på sin sak.

En av de mest unika sakerna med Afterparty, utöver själva premissen, förefaller bli det “intelligenta konversationssystemet” som formar både berättelsens fortsättning och huvudrollernas relationer med resten av invånarna i den undre världen. Mer Telltale Games än Lucasarts då, med andra ord?

Här är en gammal gameplaydemo för Afterparty från sommaren 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar