facebook_pixel
Överlevnadsspelet Green Hell har lämnat early access, har fått nytt story-läge

Överlevnadsspelet Green Hell har lämnat early access, har fått nytt story-läge

För ett år sedan skrev vi om överlevnadsspelet Green Hell, som precis hade lanserats i early access via Steam.  Utvecklarna Creepy Jar var inställda på att leverera version 1.0 inom tre månader, men processen visade sig ta ett helt år, då Green Hells early access-utträde inträffade så sent som i torsdags.

Den fullständiga lanseringen till ära har Green Hell fått en ny trailer, där man förkunnar att version 1.0 bjuder “tonvis av förbättringar”, tillsammans med ett hett efterlängtat storyläge, där vi får följa med Jake på hans psykedeliska och livsfarliga resa genom Amazonas regnskog, i jakten på sin käresta Mia.

Steam-användarna verkar överlag vara nöjda med utvecklingen, då Green Hell har skramlat ihop ett “mestadels positivt” användaromdöme under den senaste tiden, och “väldigt positivt” totalt sett.

Här är lanseringstrailern för version 1.0 av Green Hell.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar