facebook_pixel
Nya Hitman 2-kartan är ute nu, kolla in briefing-videon för kampanjuppdraget

Nya Hitman 2-kartan är ute nu, kolla in briefing-videon för kampanjuppdraget

Vi har tidigare bekantat oss med den nya sandlådekartan Haven Island för Hitman 2, som tar 47:an till Maldiverna. Kartan är ute nu nu för ägare av spelets guld-utgåva eller dess expansion pass, och därför kan du kolla in den fulla briefing-videon för den skallige danskens senaste uppdrag här nedan.

Haven Island ägs av Haven, och agerar högkvarter för “världens främsta rykteshanterare”. Spelaren ombeds eliminera Tyson Williams, Havens tyranniske vd, tillsammans med Ljudmila Vetrova (“confidence artist”) samt Steven Bradly, mjukvarumogul som har utvecklat en rad automatiserade verktyg för Tyson Williams och Havens räkning. Utöver det nya kampanjuppdraget bjuder även Haven Island på “över 75 nya utmaningar”, 20 nivåer för “location mastery” (tillsammans med fem nya upplåsningsbara föremål) samt sju nya achievements.

Här är briefing-videon för det nya kampanjuppdraget till Hitman 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar