facebook_pixel
Ny Humble Bundle bjuder på byggarspel, däribland Bridge Constructor Portal och Tricky Towers

Ny Humble Bundle bjuder på byggarspel, däribland Bridge Constructor Portal och Tricky Towers

Ännu en vecka, ännu en ny bundle från Humble! Vi har tidigare belyst Humble Spooky Horror Bundle 2019 (i kraft 13 timmar till i skrivande stund) samt Humble RPG Bundle (fortsättningsvis tillgänglig under de sex kommande dygnen) och nu är det dags att dra fram byggaroverallerna!

Humble Builder Bundle är nämligen här för allmänt övervägande, och för blott 1 dollar får man den rätt urstarka trion When Ski Lifts Go Wrong, Concrete Jungle och PCG-favoriten Tricky Towers (tävlingsinriktat Tetris med onlinestöd, fast med festlig fysik). För mer än genomsnittssumman (just nu 3 dollar och 75 cent) utökas sedan shoppingkassen med Portal Knights, Seum: Speedrunners from Hell och Bridge Constructor Portal (recension). Slutligen, för 10 dollar eller mer, toppas anrättningen med Staxel, ett jordbruksspel i stil med Stardew Valley.

Här är en gammal gameplay-trailer för Bridge Constructor Portal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar