facebook_pixel
Nu kan du spela det första kapitlet av A Plague Tale: Innocence helt gratis

Nu kan du spela det första kapitlet av A Plague Tale: Innocence helt gratis

I våras släpptes A Plague Tale: Innocence, ett makabert stealthäventyr av okända Asobo Studio, som visade sig vara snudd på briljant (recension). Om du ännu inte har spelat det har du nu fått en utmärkt möjlighet, då en trial-version bestående av det första kapitlet har släppts via Steam!

Trial-versionen hittas via “ladda ner demo”-knappen på produktsidan, och även om annonseringen inte nämner det så antar vi att du kommer kunna fortsätta spela från den egna sparfilen om du bestämmer dig för att inhandla fullversionen, som just nu är prisnedsatt med 33 procent.

Rean är i kraft fram till den 16 september (måndag) och låter dig köpa spelet för 30 euro och 14 cent istället för det ordinarie 45 euro, så det är bara att ladda ner trial-versionen och se om äventyret faller dig i smaken!

Här är en trailer (trialer?) för trial-versionen av A Plague Tale: Innocence.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar