facebook_pixel
Nu kan du registrera dig för att testa Microsoft Flight Simulator

Nu kan du registrera dig för att testa Microsoft Flight Simulator

Flight Simulator var, något överraskande, ett av spelen vi var mest taggade på från årets E3 och förra månaden fick vi veta att Microsoft kommer köra ett alfatest nu i september. Om du är intresserad av att ta del av det kan du registrera ditt intresse redan nu.

För att göra det måste du gå till spelets hemsida och registrera dig för Insider-programmet. Du kommer då få chansen att fylla i ett formulär, varpå du kan bli en av de som får testa spelet. De som deltar most också skriva på ett sekretessavtal, så om du vill se hur spelet ser ut får du helt enkelt försöka vinna en plats bland testarna.

Microsoft kommer kommer med ännu en uppdatering 19e september, vilket ska inkludera datumen för testet. Själva spelet har ännu inget releasedatum men ska dyka upp någon gång under 2020.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar