facebook_pixel
Neo Cab har fått lanseringsdatum, demo och ny trailer

Neo Cab har fått lanseringsdatum, demo och ny trailer

Det är lustigt det här med trender. Som denna; i somras släpptes Night Call (recension), en deckare där spelaren nystar i ett mordmysterium från förarsätet i en taxibil. Och nu kommer Neo Cab, där man tar rollen som den enda kvarvarande mänskliga taxichauffören i ett framtida samhälle.

Bägge spelen fokuserar på mänskliga möten framom faktiskt taxikörande, och bägge spelen kräver att du balanser dina ekonomiska behov med dina medmänniskors välbefinnande. Även Neo Cab kretsar kring ett mysterium då huvudrollen Linas vän Savy försvinner under spelets inledning, och du måste pressa fram ledtrådar ur dina passagerare utan att samtidigt göra dem alltför upprörda.

Om det låter intressant så kan du ladda ner en demo via Steam, där vi även får reda på att Neo Cab släpps den 3 oktober. Spelet har också fått en ny trailer, där vi introduceras för Linas cyberpunk-doftande värld.

Här är den nya trailern för Neo Cab.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar