facebook_pixel
Nästa års E3-mässa får stora förändringar, sneglar på Gamescom

Nästa års E3-mässa får stora förändringar, sneglar på Gamescom

E3-mässans vara eller icke vara har redan ifrågasatts i flera år, och inte blev det årliga evenemangets framtid klarare av att organisatörerna ESA (Entertainment Software Association) firade sommaren genom att läcka över 2000 mässbesökares personliga information.

E3 2020 verkar dock gå av stapeln som planerat, men enligt Gamedaily.biz är massiva förändringar i antågande, då ESA bland annat försöker förvandla den tidigare media-dominerade mässan till en Gamescom-aktig “fan-, media- och influencer-festival”, med förhoppningar om över 10 000 fler besökare än i år.

Man kommer även göra om mässgolvets traditionella layout, med åtta olika “upplevelser” i LA Convention Centers West Hall, och så kommer man bjuda in kändisar och, tydligen, låta medlemmar av Los Angeles Lakers spela baseball framför publik. Ambitiösa planer, men förmodligen nödvändiga för att E3 ska kunna leva vidare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar