facebook_pixel
Mutazione beksrivs som en “mutantsåpopera”, släpps nästa torsdag!

Mutazione beksrivs som en “mutantsåpopera”, släpps nästa torsdag!

Ett av de största nöjena med att vara nyhetsskribent på denna sida är att jag ibland får möjligheten att lyfta fram spel som annars sannolikt skulle flyga under både min och din radar. Som i det här fallet; Mutazione är ett nytt äventyrsspel som släpps nästa torsdag, och det verkar rätt grymt!

För det första beskrivs det ordagrant som en “mutantsåpopera” på Steam, där småstadsskvaller möter det övernaturliga. Man spelar som flickan Kai, som anländer i det mystiska samhället Mutazione för att ta hand om sin sjuka morfar, och vi utlovas bland annat “en grönskande handmålad värld att utforska”, “mängder av älskvärda mutantkaraktärer”, “en berättelse full av oväntade vändningar” samt “trädgårdar att skräddarsy för unika avslappnande musikupplevelser”(?). Lite som Night in the Woods möter trädgårdssimulator!

Här är lanseringstrailern för Mutazione.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar