facebook_pixel
Minecraft Dungeons visar upp sig i ny gameplay-demo

Minecraft Dungeons visar upp sig i ny gameplay-demo

I fjol avslöjade svenska Mojang sitt nya actionrollspel Minecraft Dungeons under det egna fanventet Minecon. Och nu har Youtube-kontot Gamersprey lagt vantarna på en fyra och en halv minuter lång gameplay-demo direkt från årets upplaga av Minecon, som du kan kolla in här nedan.

Det hela beskrivs enklast som ett Diablo med voxlar, i en klassisk Minecraft-doftande kostym, kryddat med en del uppseendeväckande grafiska effekter och fiender som skelett, creepers och spindlar.

Det finns även rejäla mängder får, av någon anledning, och en gris med en kista på dess rygg som kallas för “piggybank”, och agerar packdjur för spelarna. Minecraft Dungeons har inga karaktärsklasser, men man kan ändå renodla sina karaktärer med hjälp av artefakter, som ger spelarna olika förmågor och krafter.

Minecraft Dungeons släpps någon gång nästa år. Här är de nya spelsekvenserna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar