facebook_pixel
Licensspelen är inte döda ännu – kolla in Terminator Resistance!

Licensspelen är inte döda ännu – kolla in Terminator Resistance!

Visste du att en helt ny Terminator-film har premiär i höst? Igen? Själv har jag knappt varit medveten om detta faktum, men åtminstone ignorerar filmen allting som hänt sedan del två. Så kanske finns det ännu hopp, speciellt eftersom att James Cameron återigen agerar manusförfattare?

Filmen till ära (antar vi) har Reef Entertainment plötsligt utannonserat ett helt nytt Terminator-spel, och det ser, faktiskt, inte helt värdelöst ut. För det första rör det sig om ett single player-fps (de växer inte direkt på träd nu för tiden!) och för det andra ser det rätt okej ut rent grafiskt, och rentav relativt påkostat.

Berättelsen kretsar kring den nya hjälten Jacob Rivers, en medlem i motståndsrörelsen som pekats ut specifikt av domedagsapparaten Skynet, av oklara anledningar. Vågar vi gissa på att tidsresor är inblandade?

Terminator Resistance släpps den 15 november. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar