facebook_pixel
Legendariskt usla Big Rigs: Over The Road Racing får remaster, av någon anledning

Legendariskt usla Big Rigs: Over The Road Racing får remaster, av någon anledning

2003 släpptes Big Rigs: Over the Road Racing, ett av världens sämsta spel, i alla fall när det kommer till titlar som folk faktiskt har hört talas om. Och nu kommer det tydligen få en remaster, förmodligen i ett försök att tilltala spelstreamare, och nedan kan du se den misstänksamt ofräscha trailern.

I knivskarpa 480p får vi ta del av korta sekvenser där lastbilar inte alls beter sig som lastbilar, utan kör rakt igenom träd och broar, och tar sig uppför sluttningar i alltför höga hastigheter. Ursprungligen var det utannonserade lanseringsdatumet “maj 2019”, men eftersom det redan varit laddade man upp trailern på nytt illa kvickt, för att lägga till ett intro som utlovar premiär “maj 2020” istället.

Jag måste medge att det hela mest framstår som ett utstuderat skämt, speciellt när man tar det officiella Twitter-kontot i beaktande (som länkas till i videoklippsbeskrivningen) där man även utannonserade Big Rigs 2: Road of Rage alldeles nyligen, bara för att be om ursäkt och medge att man “trollade”. Så vi antar att vi inte kan göra något annat än att vänta och se huruvida Big Rigs: Over the Road Racing Remastered faktiskt släpps eller inte.

Här är trailern för Big Rigs: Over the Road Racing Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar