facebook_pixel
Kolla in den läckta lanseringstrailern för Borderlands 3!

Kolla in den läckta lanseringstrailern för Borderlands 3!

Jag måste medge att jag är besviken. Gearbox Software har haft otaliga chanser på sig att producera en Borderlands 3-trailer med den där låten från animeserien Jormungand (som till och med heter Borderland!) – men uppenbarligen har man misslyckats, för nu är lanseringstrailern här.

Eller ja, ovanstående är en sanning med modifikation; lanseringstrailern för Borderlands 3 har nämligen bara läckt via Reddit och inte släppts officiellt ännu, men det finns inga som helst anledningar att tvivla på att den är äkta. Den är helt enkelt för påkostad och för Borderlands, och ackompanjeras av en fröjdefull låt (som jag förmodligen borde känna igen, men ändå inte gör det eftersom jag bara lyssnar på animemusik) som inte är Borderland, men ganska okej ändå då den ger händelserna rejäla Guardians of the Galaxy-vibbar.

Borderlands 3 släpps nu på fredag, den 13 september. Det är ganska snart!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar