facebook_pixel
KFC ger ut I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator

KFC ger ut I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator

Det finns bra marknadsföring och så finns det detta; den amerikanska snabbmatskedjan KFC (Kentucky Fried Chicken) har nämligen utannonserat I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator, en gratis dejtingssimulator som kommer lanseras via Steam den 24 september!

Nej, det är (till synes) inget skämt, och nedan kan du se en fröjdefull och väldigt Shokugeki no Soma-doftande trailer som bevismaterial. På Steam-sidan listas “nio älskvärda karaktärer”, “flera timmar per genomspelning” samt “ett hemligt slut” bland de mest framstående höjdpunkterna, och i rollen som en lovande kockstuderande får spelaren uppgiften att försöka dejta klasskamraten Colonel Sanders, och bli hans affärspartner. Men ta det försiktigt då dina val kommer få konsekvenser, och verkliga animerade karaktärers känslor ligger i vågskålen!

Här är trailern för I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar