facebook_pixel
John Wick Hex släpps i oktober, kolla in nya trailern!

John Wick Hex släpps i oktober, kolla in nya trailern!

I maj togs vi rejält på sängen i och med utannonseringen av John Wick Hex, ett turordningsbaserat actionspel baserat på den framgångsrika och smått fantastiska actionfilmserien med Keanu Reeves. För utvecklingen står Mike Bithell hos Bithell Games, och nu har vi fått ett releasedatum!

John Wick Hex debuterar via Epic Games Store tisdagen den 8 oktober, och kan just nu förköpas för 16 euro. Vi har också fått en ny trailer de glädjande nyheterna till ära, som fortsätter imponera åtminstone mig med dess säregna, påtagliga färgschema, och den till synes högintressanta spelmekaniken.

Det hade varit enkelt för Mike Bithell att nöja sig med att bara utveckla en traditionell tredjepersonsskjutare, men med den turordningsbaserade inriktningen har han gett sig själv möjligheten att skapa något verkligt unikt.

Här är den nya trailern för John Wick Hex.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar