facebook_pixel
Jadå! Nu har Civilization VI också fått ett battle royale-läge

Jadå! Nu har Civilization VI också fått ett battle royale-läge

Sedan lanseringen av Apex Legends i vintras känns det som att hela battle royale-grejen har kommit av sig, och att spelbranschen som helhet har vandrat vidare i jakt på nästa trend. Men ännu finns tydligen utrymme för några sista battle royale-tolkningar, inklusive en rejält otippad sådan!

Firaxis hyllade och vanligtvis rätt sansade strategispel Civilization VI har nämligen fått en ny uppdatering, som introducerar det nya spelläget Red Death. Nedan ser du en humoristisk trailer för det hela, tillsammans med en video där Dennis Shirk, lead producer, går igenom resten av september månads Civilization VI-nyheter.

I Red Death gör upp till 12 spelare upp med varandra i varje match, men man bygger inte sina egna civilisationer (det är för sent för det eftersom planeten redan är mer eller mindre död) och väljer istället en av flera existerande fraktioner, med namn som Horribly Scarred Mutants, Very Goth Borderlords och Deeply Invested Cultists, och egna specialförmågor. Målet är sedan att försöka lämna jorden för gott, innan den röda döden slukar dig helt!

Här är trailern för Red Death till Civilization VI, och en video om september månads övriga nyheter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar